ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι αξίες μας είναι το θεμέλιο για την επιχειρηματική μας στρατηγική και αντικατοπτρίζονται σε κάθε πτυχή της εργασιακής ζωής μας.


Ο πελάτης έρχεται πρώτος

Η ΟΡΦΕΑΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών από το 1923, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προτύπων και ποιότητας, με πλήρη αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών μας. Με παράδοση 90 χρόνων στη διαχείριση επαγγελματικών μετακομίσεων και μεταφορών σε όλον τον κόσμο, προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και τεχνογνωσία που διατίθεται σήμερα σε όλες τις πτυχές των μετακινήσεων, μεταφορών και logistics.

Συνεχής Βελτίωση

Ο όμιλος ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ είναι ο κορυφαίος πάροχος μεταφοράς εμπορευμάτων και logistics στην Ελλάδα, με θυγατρικές στα Βαλκάνια και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Φροντίδα για τους ανθρώπους μας

Το λογότυπό μας εντοπίζεται με την επωνυμία OR.B.I.T. (Orphee Beinoglou International Transports), σε κάθε χώρα όπου δραστηριοποιούμαστε άμεσα, στα Βαλκάνια και την περιοχή της Μεσογείου.

Χρησιμοποιώντας τα παγκόσμια δίκτυά μας, επιδιώκουμε να εξυπηρετούμε και να υποστηρίζουμε όλους όσοι συνεργάζονται μαζί μας.