Αεροπορικές μεταφορέςΗ επιλογή των πλέον αξιόπιστων αεροπορικών μεταφορέων για τις αποστολές των πελατών μας, μαζί με την ανταγωνιστική τιμολόγηση και ακριβείς χρόνους διέλευσης, είναι μια καθημερινή πρακτική για την ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ η οποία καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας.
Το τμήμα Αερομεταφορών μας έχει καθιερωθεί στην ελληνική και παγκόσμια αγορά από τα τέλη της δεκαετίας του '70, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικό κόστος. Ο άνθρωποί μας έχουν μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση του κλάδου αερομεταφορών εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ναύλωσης και εκτελωνισμού, και μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες που ικανοποιούν τις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές για όλα τα εμπορεύματα.

  • Προσαρμοσμένες Αεροπορικές Υπηρεσίες. Premium ή αναβαλλόμενες υπηρεσίες που διασφαλίζουν ότι τα αγαθά διακινούνται αποτελεσματικά, σύμφωνα με την προθεσμία των πελατών μας και τις απαιτήσεις κόστους.
  • Ενοποιημένες Υπηρεσίες. Σε συνεργασία με επιλεγμένους συνεργάτες, οι ενοποιημένες υπηρεσίες έχουν δημιουργηθεί σε όλο τον κόσμο, από/προς μεγάλες πόλεις σε εβδομαδιαία βάση.
  • Υπηρεσίες πόρτα - πόρτα. Διεκπεραιώνονται πάντοτε στην ώρα τους, καλύπτοντας την επίγεια μεταφορά και τελωνειακές διαδικασίες, με την τεχνογνωσία και την ταχύτητα που τα δίκτυά μας μπορούν να προσφέρουν.
  • Υπηρεσίες Ανταλλακτικών Πλοίων. Το δίκτυό μας είναι εξοπλισμένο με τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία, καθώς και βαθιά αντίληψη του επείγοντος χαρακτήρα των αποστολών αυτών. Λόγω της ευαισθησίας του, αυτό το είδος του φορτίου παρακολουθείται συνεχώς για να διασφαλιστεί η έγκαιρη παράδοση.
  • Αεροπορικές Υπηρεσίες Ναύλωσης. Προσφέρονται για κάθε μέγεθος αποστολής, από λίγα κιλά ως και τόνους, με εύρος από μικρά αεροσκάφη μέχρι γιγαντιαία. Η ομάδα ναύλωσης καθοδηγεί και συμβουλεύει για την καλύτερη δυνατή λύση μεταφοράς ανά περίπτωση.
  • Υπηρεσίες εκτελωνισμού. Δεκαετίες εμπειρίας στις διαδικασίες εκτελωνισμού, πάντα σύμφωνα με τις τοπικές τελωνειακές και φορολογικές αρχές, καθώς και τις απαιτήσεις απελευθέρωσης από το εξωτερικό, παρέχοντας υποστήριξη και συμβουλές στους πελάτες μας, είτε πρόκειται για εισαγωγή ή εξαγωγή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή, οι ειδικοί μας στην Υπηρεσία Αεροπορικών Ναυλώσεων παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Track & Trace
Καλωσήλθατε στο σύστημα Track & Trace Redberry. Όπου κι αν βρίσκεται η αποστολή σας, το σύστημα Track & Trace Redberry σας βοηθά να την εντοπίσετε.