Διεθνείς ταχυμεταφορέςΗ Orbit Couriers είναι η μεγάλη, βραβευμένη Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων micro logistics και υπηρεσιών ταχυμεταφοράς εγγράφων και δεμάτων προς το εξωτερικό. Από το 2003, ήταν η επίσημη και αποκλειστική πάροχος υπηρεσιών της FedEx Express στην Ελλάδα μέχρι τον Μάιο του 2018.

Με έδρα στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και ένα εκτεταμένο και οργανωμένο δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων, η Orbit Couriers εξυπηρετεί τις μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας. Διαθέτει στόλο από 70 οχήματα διαφόρων τύπων και απασχολεί περισσότερους από 120 εργαζομένους με άρτια κατάρτιση και συνεχή εκπαίδευση, ώστε να δίνουν λύσεις για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η Orbit Couriers έχει βραβευτεί για χαρακτηριστικά όπως η καινοτομία, η ανταγωνιστικότητα η βιωσιμότητα και η ποιότητα των υπηρεσιών της και έχει διακριθεί από την ICAP ως μία από τις «Ισχυρότερες Επιχειρήσεις» στην Ελλάδα.

Η Orbit Couriers είναι θυγατρική της ΟΡΦΕΑΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ, της Ελληνικής εταιρείας με ηγετική θέση στο χώρο των Εθνικών και Διεθνών Μεταφορών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Συνδυάζοντας το παγκόσμιο δίκτυο της FedEx με την τεχνογνωσία του Ομίλου ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ και τη βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς των ανθρώπων της, η Orbit Couriers αποτελεί τη δυναμική, ανταγωνιστική και Ελληνική αντιπρόταση στον τομέα της ταχυμεταφοράς και των Micro-Logistocs.