Διεθνείς ταχυμεταφορέςΗ Orbit Couriers είναι θυγατρική του ομίλου ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ και μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ταχυμεταφορών που εξυπηρετούν αποκλειστικά την παροχή εγγράφων και δεμάτων σε όλον τον κόσμο. Είναι η επίσημη και αποκλειστική αντιπρόσωπος της FedEx στην Ελλάδα από το 2003.

Με έδρα το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και υποκατάστημα στη βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης, καλύπτει όλη την ελληνική επικράτεια μέσω ενός εκτεταμένου και καλά οργανωμένου δικτύου αντιπροσώπων. Διαθέτει στόλο άνω των 45 οχημάτων διαφόρων τύπων και απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους με άριστη εκπαίδευση και συνεχή κατάρτιση προκειμένου να παρέχει λύσεις για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η Orbit Couriers έχει βραβευτεί για χαρακτηριστικά όπως η καινοτομία, η ανταγωνιστικότητα, η βιωσιμότητα και η ποιότητα των υπηρεσιών της και έχει διακριθεί από την ICAP ως μία από τις «Ισχυρότερες» στην Ελλάδα.

Συνδυάζοντας το παγκόσμιο δίκτυο της FedEx με την τοπική τεχνογνωσία και την αξιοπιστία του Ομίλου ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ, η Orbit Couriers είναι η δυναμική, ανταγωνιστική και η πιο αξιόπιστη εταιρεία ταχυμεταφορών στην ελληνική αγορά, η οποία μπορεί να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις Εφοδιαστικής Αλυσίδας για διανομή φακέλων και δεμάτων ανά τον κόσμο.