Διαδικασία μετακόμισηςΗ μετακόμιση με μας σημαίνει ότι μπορούμε να χειριστούμε τα οικιακά αγαθά σας πόρτα σε πόρτα, από τη συσκευασία μέχρι την αποσυσκευασία των οικιακών σας αγαθών και την τοποθέτηση στη νέα τους θέση στον προορισμό σας.

Το πολύγλωσσο προσωπικό μας αναλαμβάνει την επιτυχημένη επικοινωνία κατά τη διάρκεια της μετακόμισης. Οι άνθρωποί μας μιλούν αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και –φυσικά- ελληνικά.

Φάση 1: Έρευνα Προ-Μετακόμισης

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της μετακίνησης είναι η έρευνα προ-μετακόμισης. Ένας ειδικός σύμβουλος μετακομίσεων αναλαμβάνει να συναντηθεί με εσάς και την οικογένειά σας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη μετακόμιση, ώστε να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία και να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε.

Φάση 2: Προέλευση

Στον τόπο προέλευσής σας, οι επαγγελματίες μας θα παρέχουν υπηρεσίες συσκευασίας. Ο ειδικός σύμβουλός σας θα σας βοηθήσει με τις απαραίτητες υποχρεώσεις τεκμηρίωσης.

Φάση 3: Μεταφορά

Τα υπάρχοντά σας θα μεταφερθούν μέσω ενός συνδυασμού θαλάσσιων, αεροπορικών και χερσαίων μεταφορικών υπηρεσιών. Ο χειρισμός αυτής της διαδικασίας γίνεται από το προσωπικό λειτουργιών και logistics σε ολόκληρη την μετακόμιση.

Φάση 4: Προορισμός

Στη νέα τοποθεσία, η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ παρέχει βοήθεια με τον εκτελωνισμό (αν υπάρχει) και την παράδοση μέσα από τους εταίρους υπηρεσιών του παγκόσμιου δικτύου μας.

Φάση 5: Μετά τη μετακόμιση

Μόλις ολοκληρωθεί η μετακόμιση, ο Διευθυντής Διεθνών Μετακομίσεων της ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ παρακολουθεί προκειμένου να βοηθήσει με τυχόν άλλες απαιτήσεις και ανάγκες.