Μεταφορά Έργων ΤέχνηςΜεταφορές έργων τέχνης με δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία

Η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ έχει εμπειρία άνω των 30 ετών στη μετακίνηση έργων τέχνης σε όλο τον κόσμο. Για την ακρίβεια, είμαστε η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη Εταιρεία Υπηρεσιών Logistics Τεχνών στην διακίνηση και αποθήκευση Καλών Τεχνών στην Ελλάδα.

Εξαιρετικά μεγάλος αριθμός έργων τέχνης έχει ανατεθεί στη φροντίδα μας, από τα πιο διάσημα και σημαντικά μουσεία, ιδιωτικές συλλογές, γκαλερί και εκθέσεις τέχνης με τέλειες επιδόσεις.

Αυτό μας επέτρεψε όχι μόνο να χτίσουμε μία εξαιρετική φήμη, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίκτυο με μερικές από τις καλύτερες εταιρείες Καλών Τεχνών σε όλο τον κόσμο.

Σε όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε διοργανώσει και εκτελέσει πολυάριθμες μεταφορές και διαχείριση των έργων που συμμετέχουν σε εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προσπαθώντας πάντα να είμαστε οι πρωτοπόροι στην ελληνική αγορά επενδύουμε συνεχώς στον ανθρώπινο παράγοντα, με συνεχή κατάρτιση και εξειδίκευση, αλλά και στην ανάπτυξη καινοτόμου εξοπλισμού και την επένδυση σε υπερσύγχρονους, ασφαλείς & περιβαλλοντικά υπεύθυνους αποθηκευτικούς χώρους.