ΑποστολήΟι καλύτερες μέθοδοι συσκευασίας. Κορυφαία κιβώτια και υλικά συσκευασίας. Η αποστολή έργων τέχνης χρειάζεται κάτι ακόμα.

Η αποστολή ενός έργου τέχνης από πόλη σε πόλη, από χώρα σε χώρα, ήπειρο σε ήπειρο απαιτεί την ορθή χρήση των μεθόδων μεταφοράς και ενεργειών που πρέπει να γίνουν εντός των διαθέσιμων χρόνων διέλευσης.

Είτε όταν τα έργα αφήνουν μια χώρα ή έρχονται σε μια άλλη, η αποστολή με τις βέλτιστες πρακτικές και η κατάλληλη τεκμηρίωση για τα τελωνεία είναι ένα ζήτημα τόσο κρίσιμο όσο και η κατάσταση του ίδιου του έργου.

Φορτηγά

Επενδύοντας στον πλέον σύγχρονο στόλο, η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ αποδεικνύει ότι μόνο με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού μπορεί να διασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα στη μεταφορά έργων τέχνης.
Ο στόλος μας εθνικώς ή διεθνώς είναι εξειδικευμένος και χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τη μεταφορά Έργων Τέχνης.

Τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα με:

  • Συστήματα αερανάρτησης
  • Υδραυλικές & πλαϊνές πόρτες
  • Έλεγχο κλίματος & Συστήματα παρακολούθησης
  • GPS και απομακρυσμένα συστήματα ακινητοποίησης
  • Ειδικές θέσης πρόσδεσης για πρόσθετη ασφάλεια
  • Οχήματα συνοδείας για βοήθεια των μεταφορέων

Έργα που ταξιδεύουν αεροπορικώς με την ΟΒ

Η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ είναι μέλος της ΙΑΤΑ για περισσότερο από 20 χρόνια και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους 5 επίσημους πράκτορες αερομεταφοράς στην ελληνική αγορά.
Μέσα από τις επαγγελματικές σχέσεις που έχουν χτιστεί με όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες που πετούν από και προς την Ελλάδα, παρέχουμε μεταφορά έργων τέχνης, κράτηση με προτεραιότητα, ανάλογα με τις προτιμώμενες εταιρείες των μουσείων.

  • Ζητήστε Ειδική μεταχείριση κατά τη φόρτωση - εκφόρτωση
  • Έκδοση AWBs
  • Παροχή Υπηρεσίας Εποπτείας TARMAC (Εξειδικευμένη επίβλεψη κατά τη φόρτωση / εκφόρτωση του αεροπλάνου και μετά την αποστολή, ανά πάσα στιγμή εντός του ελεγχόμενου και παρακείμενων χώρων του αερολιμένα.

Αποστολή μέσω θαλάσσης

Όντας αναγνωρισμένος NVOCC στην ελληνική αγορά, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κράτηση χώρου ή να φορτώσουμε FCL containers με όλες τις μεγάλες εταιρείες θαλάσσιων ναύλων με προτεραιότητα και απαίτηση ειδικής μεταχείρισης.
Εγγυόμαστε σωστή τοποθέτηση και γέμιση των εμπορευματοκιβωτίων σας με επαγγελματικό τρόπο στην αποθήκη μας. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται και η παροχή των εγγράφων που απαιτούνται για την αποστολή.