Μεταφορές με τρένοΟι Σιδηροδρομικές μεταφορές αποτελούν σε αρκετές περιπτώσεις την οικονομικότερη διακίνηση εμπορευμάτων και μια πιο φιλική λύση ως προς το περιβάλλον.

Η άφιξη των προϊόντων στον τελικό παραλήπτη γίνεται με :
Συνδυασμένη μεταφορά (αυτοκίνητο-βαγόνι-αυτοκίνητο )
Συνεργαζόμενα αυτοκίνητα του εξωτερικού , αναλαμβάνουν την παραλαβή των εμπορευμάτων και την προώθηση τους μέχρι το κομβικό σημείο στο Σοπρον (Αυστρο-ουγγαρέζικα σύνορα) .
Εκεί και για λόγους ασφαλείας ,συνεργάτης μας, ελέγχει και φωτογραφίζει αν το κρίνει απαραίτητο ,την εκφόρτωση καθώς και την φόρτωση του εμπορεύματος στο κατάλληλο βαγόνι .
Το βαγόνι προωθείται αυθημερόν με συρμό προς την Ελλάδα .

Block trains(εισαγωγές-εξαγωγές)
Καθημερινά αναχωρούν πλήρης συρμοί , από την Κεντρική Ευρώπη η από τις Βαλκανικές χώρες με προορισμό την Ελλάδα αλλά και προς Σκόπια , Βουλγαρία, Τουρκία μεταφέροντας διάφορα εμπορεύματα παλεττοποιημενα η χύμα όπως (Δημητριακά ζάχαρη καλαμπόκι αλεύρια άμυλα είδη από πλαστικές ύλες καουτσούκ όλα τα είδη της ξυλείας ,όλα τα είδη από χαρτί ,κεραμικά προϊόντα,όλα τα είδη από σίδηρο χάλυβα αλουμίνιο χωματουργικά και γεωργικά μηχανήματα λευκές συσκευές οχήματα ποδήλατα κα , φορτωμένα σε κατάλληλα κλειστά η ανοιχτά βαγόνια και με σημαντική μείωση κόστους.

Αντίστοιχα αναχωρούν καθημερινά πλήρης συρμοί προς κεντρική Ευρώπη και Βαλκάνια μεταφέροντας σίδερα και Αλουμίνια

Ειδικές –εξαιρετικές μεταφορές
Ειδικότητα μας είναι οι στρατιωτικέs , αλλά και μεταφορές προϊόντων χάλυβα σε ποικίλες μορφές και διαστάσεις , ογκώδη μηχανήματα που λόγο μεγάλου ύψους η πλάτους ( υπέρβαση διεθνούς περιτυπωματος) χρειάζονται ειδικές άδειες διελεύσεως.

Service:
Καθημερινή παρακολούθηση , των συρμών –βαγονιών , με ταυτόχρονη ενημέρωση στους πελάτες με άψογο σέρβις .

Στον σταθμό του Θριασσιου , με δικά μας μέσα (Clark ), αναλαμβάνουμε τις εκφορτώσεις/φορτώσεις των εμπορευμάτων από τα βαγόνια, προσέχοντας να αποφύγουμε και την παραμικρή ζημιά και με χαμηλότερο κόστος από το κανονικό.