Ένας διαφορετικός αγώνας για καλό σκοπό!



Δημοσιογράφοι απέναντι στην κολυμβητική ομάδα Swim or Die, έδωσαν αγώνα μπάσκετ για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.
Σκοπός της ανθρωπιστικής αθλητικής εκδήλωσης ήταν η συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καλαμαριάς, με τελικό σκορ 61-50 υπέρ των κολυμβητών και παρουσία του διευθυντή του παιδικού χωριού Άκη Δρεπανίδη, όπου εκτός από το κυρίως αγωνιστικό του πρόγραμμα, επιφύλασσε και μία χορευτική έκπληξη από την ομάδα χορού Las Flores de Lotto της ακαδημίας ALL STAR DANCE.

Το προσωπικό της Orphee Beinoglou αλλά και ο κόσμος, ανταποκρίθηκαν θερμά και έφεραν στο προαύλιο του γυμναστηρίου πολλά είδη πρώτης ανάγκης, όπως λάδι, ζυμαρικά , όσπρια, ζάχαρη, δημητριακά, σάλτσες ντομάτας, απορρυπαντικά ρούχων, καθαριστικά γενικής χρήσης, αφρόλουτρα, σαμπουάν, οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες.

Όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν μεταφέρθηκαν στο παιδικό χωριό με την ευγενική χορηγία οχήματος της Orphee Beinoglou η οποία βοηθά και στηρίζει το σκοπό των Παιδικών Χωριών SOS.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τα Παιδικά Χωριά S.O.S. Ελλάδος, τον Δήμο Καλαμαριάς και την ομάδα Μαραθώνιας Κολύμβησης Swim or Die ενώ συνέβαλαν η ΕΚΑΣΘ, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης και η ΟΜΑΚ.

photo by difernews.gr