Υπηρεσίες μετεγκατάστασηςΚατανοώντας τις ανάγκες και τις τάσεις των πελατών μας, έχουμε αναπτύξει το τμήμα Διαχείρισης Μετεγκατάστασης. Η εκτεταμένη γνώση μας στον κλάδο μετακομίσεων που έχει αποκτηθεί από το 1923, μαζί με τις στρατηγικές συνεργασίες μας στην παροχή υπηρεσιών μετεγκατάστασης σε όλον τον κόσμο, μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή μετεγκατάσταση με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.
Οι πολύγλωσσοι ειδικοί μετεγκατάστασης θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

Ξενάγηση προσανατολισμού

Η γνωριμία με την πόλη είναι πολύ σημαντική για κάθε νεοφερμένο. Η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ μπορεί να οργανώσει προσαρμοσμένες περιηγήσεις στην πόλη για να σας προσφέρει μια εισαγωγή στην καθημερινή ζωή στη νέα σας χώρα. Επιπλέον, παρέχουμε συμβουλές σχετικά με τη χρήση των μεταφορών, πληροφορίες ασφαλείας για το τι να αποφύγετε, τις καλύτερες περιοχές για να αγοράσετε τρόφιμα, τις δραστηριότητες αναψυχής και εκπαίδευσης, παραδοσιακές τοπικές αγορές, εμπορικά κέντρα κ.λπ.

Αναζήτηση Σπιτιού

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας όταν ψάχνετε σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας, είναι σε προτεραιότητα. Προσπαθούμε πάντα να ταιριάξουμε τα προτιμώμενα κριτήρια σας με τις επιλογές στην περιοχή που προτιμάτε, λαμβάνοντας υπόψη τα σχολεία, την αναψυχή και οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Το πρόγραμμά μας για έρευνα κατοικίας περιλαμβάνει επίσης εγκατάσταση και προαιρετική προεπισκόπηση των ακινήτων.

Προσωρινή Διαμονή

Σε περίπτωση που τα οικιακά αγαθά σας φθάνουν μετά από σας και χρειάζεστε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα για σύντομο χρονικό διάστημα, τότε εξετάστε τις υπηρεσίες της ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ για προσωρινή στέγαση. Οι ειδικοί σύμβουλοι μετεγκατάστασης της εταιρείας θα χαρούν να σας παρέχουν εναλλακτικές λύσεις προσωρινής στέγασης.

Εγκατάσταση

Αυτή η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τον εργαζόμενο στη μετεγκατάστασή του κατά τις πρώτες ημέρες σε ένα νέο σπίτι και τοποθεσία. Θα βοηθήσουμε με τις τραπεζικές ρυθμίσεις, συνδέσεις υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, καταχώριση με τις φορολογικές αρχές, ταξινόμησης αυτοκινήτων κ.λπ.

Αναζήτηση Σχολείων

Η επιλογή του σωστού σχολείου για τα παιδιά σας είναι απαραίτητη. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το σχολείο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες εκπαίδευσης της οικογένειάς σας. Θα φροντίσουμε να σας παρουσιάσουμε τα διεθνή σχολεία και να παρέχουμε βοήθεια όπου τη χρειαστείτε.

Visa και Μετανάστευση

Αναθέτοντάς μας τις απαιτήσεις θεωρήσεων και μετανάστευσής σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχουν κενά. Θα παρακολουθούμε, ελέγχουμε και σας καθοδηγούμε αποτελεσματικά σε όλη τη διαδικασία. Ο σύμβουλός μας θα είναι σε επαφή με τον εργαζόμενο και τα μέλη της οικογένειας όσον αφορά στην απόκτηση όλων των απαιτούμενων εγγράφων. Επιπλέον, θα συντονίσει την όλη διαδικασία υποβολής αίτησης και θα συνοδεύσει τον εντολοδόχο σε όλες τις συναντήσεις με τις τοπικές αρχές στην Ελλάδα για την έκδοση των αδειών άδειας εργασίας και διαμονής τους, τόσο για πολίτες ΕΕ όσο και για μη πολίτες της ΕΕ.

Υπηρεσίες Αναχώρησης

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να διασφαλίσει ότι ο εντολοδόχος έχει τα λιγότερα δυνατά θέματα για να ασχοληθεί πριν φύγει από την Ελλάδα. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει με την ειδοποίηση για τη λήξη της μίσθωσης, με την τελική επιθεώρηση και τον έλεγχο της κατοικίας. Επιπλέον, θα φροντίσουμε ώστε όλες οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας θα καταργηθούν και θα γίνουν οι απαραίτητες αποσυνδέσεις. Επίσης, θα μεριμνήσουμε για την επιστροφή της κατάθεσης ασφάλειας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί.